Uutisia

Tervetuloa uusille webbisivuillemme!

17.04.2016 21:55
Tervetuloa uusille webbisivuillemme! Täältä löydät tietoa viimeaikaisista tapahtumistamme. Tavoitteemme on pitää sinut ajantasalla tulevista tapahtumista, joissa olemme mukana. Kannattaa siis käydä lukemassa säännöllisesti!

—————

Kesälahden Vanhempainyhdistys on mukana Kesälahden joulun avajaisissa Sovintolassa 29.11.2019.

Tervetuloa mukaan löytämään joulun tunnelmaa!

Maailman suurin vanhempainilta 12.11.2019

Kesälahden koulun vanhempainyhdistys aikoo yhdessä koulun kanssa osallistua Maailman suurimpaan vanhempainiltaan. Tarkoituksena on järjestää asiatiedon lisäksi jotakin yhteistä kotia ja koulua yhdistävää toiminnallista tekemistä.

Palaamme suunnitelmien kanssa myöhemmin!

Kansallista Kodin ja Koulun -päivää vietetään perjantaina 27.9.2019.

Vanhempainyhdistys kutsuu kaikki kotijoukot mukaan osallistumaan koulupäivään.

Koululla on järjestetty sinä päivänä vaihtokirppis koulun puolelta ja vanhempainyhdistys järjestää oppilaille tekemistä johon on kiva osallistua niin kaverin kun perheenjäsenenkin kanssa.

TERVETULOA!

Kesälahden koulun vanhempainyhdistys